Els tombamitjons oficials del regne

Tots tenim un dia del revés. O dos. O tres. O fins i tot una setmana i més, del revés.

La qüestió és: com sortir del revés quan no et pots posar del dret?

Perquè donar la volta a un dia del revés no és tan senzill com donar-li la volta a un mitjó. Per molt que, un cop ho hem aconseguit, ens sembla que sempre ha estat ben fàcil. I n’estem tan convençuts, que dominem la tècnica de girar mitjons, que ens sentim amb l’autoritat moral d’aconsellar la resta d’éssers humans els dies que estan del revés. Vegem-ne uns exemples:

– Però dona, mira de donar-li la volta…

– No t’encaparris amb el problema…

– No hi pots fer res…

– Tampoc és tan greu (bé, això no ho dius perquè encara no tens el teu estat tombamitjoner tan clar, però ho penses)…

– Tu respira…

– Paciència…

I quan tens el dia o els dies o les setmanes del revés, no necessites que et diguin que tot és relatiu i que et relaxis. Necessites que et diguin que et comprenen, que ets molta valenta, i que t’estimen.

Tot i així, tornes a caure un i un altre cop en el mateix parany. Un cop has donat la volta al teu mitjó, o a les teves calcetes, o a la teva samarreta (això ho tria cadascú, perquè ara a l’estiu els mitjons fan calor), ho veus tot tan clar, que et costa horrors no anar de terapeuta amigable si no d’amistat sincera. O de fraternal sincera. O de filial sincera. O del que toqui, sincera.

Però per donar la volta als molts mitjons del revés que omplen els teus dies, necessites un click intern. Que algú et premi el botó d’encès. I aquest botó només es prem amb l’estimació dels que t’estimes, no amb els consells dels tombamitjons oficials del regne del costat.

Jo no crec que ningú doni la volta als mitjons en 3 mil·lèsimes de segon i per això tingui el títol de tomabamitjons oficial. Més aviat crec que els tombamitjons oficials amaguen vilment que ells triguen el mateix que tu, o més, a girar els mitjons.

Mmmm, potser si no vols escoltar els consells dels tombamitjons, hauràs d’aprendre a amagar els mitjons desaparellats al fons del calaix i anar-los girant mica en mica, els caps de setmana, a estonetes, d’amagatotis, ben d’amagatotis!

Vaig a intentar girar els mitjons d’aquest cap de setmana.

Anuncis

2 pensaments sobre “Els tombamitjons oficials del regne

 1. JA JA JA
  l’avantatge de viure a mar, és que no cal que vagis mudat……. per tant, els mitjons te’ls poses del dret o del reves, tant li fa……
  que estan del dret……… collonut……
  que estan del reves, avui…….. més collonut encara… amb sort aprendré alguna cosa….
  com per exemple, que els mitjons al reves… no són tant lletjos
  PD
  els tombamitjons no existeixen….. només ho semblen….. i treballen a corporacions com Microsoft, IBM, Etc…. i et fan creure que els hi han donat la volta, perquè pensis que són guais……. però en el fons fan pipi i caca com tots nosaltres……

  • Suposo que viure a mar sí que et dóna més llibertat de no anar mudat. Ara bé, si tens casa teu sempre ple de gent, tu ja saps (i te’n cuides prou que no passi) que no pots anar amb els calçotets i les calcetes del revés, si no diguem que es crea un ambient una mica estrany…
   I discrepo amb Microsoft i IBM. Aquests viuen tan lluny d’aquí, que ni es plantegen que existeixen els mitjons. Per tant, és complicat que els portin del revés. I no fan pipi i caca, orinen i van de ventre, que és molt diferent! 😉

M'agrada que comentis

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s