Benvolgudes majestats

Benvolgudes majestats Tos i Moc,

ens dirigim a vostès en relació a les seves darreres visites. Entenem que tenim un compromís de naixement amb ses majestats i per aquesta raó els acollim a casa els dies que creguin convenients, sense fer escarafalls.

Darrerament, però, hem comprovat que les seves estades són més llargues i més freqüents i això ens trasbalsa. Amb tots els respectes, són massa insistents pel nostre gust. Per acabar-ho d’adobar, durant les seves permanències conviden, sense el nostre consentiment, la família Titis al complet. Val a dir que la jove emperadriu Oh-Titis i el seu amic príncep Estoma-Titis són els més problemàtics i presenten comportaments poc adients, fent les nits impossibles, pesades i molt llargues.

Per totes aquestes raons els demanem que abandonin la nostra llar durant unes setmanes, per tal que puguem fer neteja, endreça i repòs. Amb la finalitat d’oferir-los una alternativa d’allotjament, els hem cercat albergatge a casa de diversa gent de confiança a qui desitgem el millor, evidentment.  Els hem preparat les maletes amb molt d’amor i les tenen al replà de l’escala.

Esperant que passin unes bones vacances, aprofitem per saludar-los atentament,

Família Atxim Cof

Per a en Marc i la resta de marones. Fem les maletes!

Anuncis

10 pensaments sobre “Benvolgudes majestats

  1. Hola. Espero no els hi hagis donat la meva adreça!

    Fa unes setmanes jo també estic amb el “cof” i no acabo de fet net com tu dius.

    Procura enviar-los ben lluny.

  2. Gràcies per la dedicatòria!! Amb la carta, sembla que el príncep Estoma Titis està una mica envejós de la fortalesa del Marc i s’està pensant de marxar. Esperem que ho faci aviat, sincerament.

  3. A casa ens visita darrerament la reina innuit Anh-gin- ahs, i amb tots els respectes pels innuits, em vénen ganes de repatriar-la al cercle polar àrtic.

    • Ui, aquesta era una habitual quan jo era petita. Era tremenda, tremenda!. Creia que l’havia tancat definitivament a les coves de Serinyà, però veig que se’n devia tornar cap a la capital…

M'agrada que comentis

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s