Cercle de paper

En sec, silenci, foscor, quietud.

Una veu diu que sóc a l’altra banda d’un mur fet només de paper. Que tinc la veritat a tocar, que només em cal fer un petit salt i travessar l’anella esquinçant la seda, com en un circ. Que darrere tot tindrà sentit i seré la jo més pura, la menys bruta, la que entendrà qualitats només en positiu. I on no hi haurà interrogants, només respostes.

Em deixa mirar a través d’un petit esparracat. Sobre una taula massissa de fusta vella, una caixa enorme d’eines que amaga trepants, broques, claus angleses, martells i tornavisos, de tots colors, de totes mides. Eines per a l’aigua, per a la terra, per al foc i per a l’aire. Per remenar tristesa sense tallar-se i engrandir alegria uns quants quilos. Per tallar dolor i cosir goigs. I una capseta de lents, folrada d’escuma, amb augments per al passat, colors per al present i binocles per al futur.

Tanta excitació em desvetlla. M’aixeco i guaito per la finestra, des d’on veig el cercle de paper que no sé com traspassar.

Anuncis

4 pensaments sobre “Cercle de paper

  1. Quantes novetats, oi? Has canviat el Tema (m’agrada el fons que hi has posat) i t’has posat un mapa de visitants.

    De vegades hi ha barreres, unes de visibles i altres d’invisibles. N’hi ha de socials, culturals i d’altres són purament físiques.

    De vegades no hem de contemplar com a única possibilitat el saltar la barrera (o trencar el cercle de paper), de vegades cal contemplar la possibilitat de rodejar l’obstacle.

M'agrada que comentis

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s