D’allò que els ulls no veuen, el cor no se’n dol

Un brunzit quasi eixordador el va fer girar cap a la finestra. Una massa de mosques verdes irisades, peludes i enormes cobrien un element volador una mica més gran que una pilota de tennis que, en un principi, no va saber identificar. Allò volava colpejant-se amb el sostre, les parets, sense cap més objecte que l’escapatòria. El fàstic el va paralitzar, arrapant-se al racó contrari de l’entrada. Finalment va poder entreveure què era. En una de les topades, la víctima va caure a terra, fent dispersar per uns instants aquells insectes robusts del cap d’un ocell petit, potser un pardal que, amb els ulls desorbitats, el bec obert i la llengua afilada en erecció, a la recerca d’una mica d’aire per sobreviure, era incapaç de veure més enllà d’aquells instants agònics previs a la seva mort. Inconscient –va pensar. I la responsabilitat, la por i la impotència el van immobilitzar, tapant-se la boca amb la samarreta, intentant evitar que les basques trobessin la llibertat que la víctima mai aconseguiria.

Arramblant el cul al mur contrari d’aquell brugit anguniós, apartant la mirada d’aquell espectacle esgarrifós, va aconseguir marxar de l’habitació, tancant la porta rere seu, deixant allà la tortura.

Talment com quan canviava el canal de la televisió o triava el diari esportiu, per no pensar, i sense dubtar-ho.

Anuncis

7 pensaments sobre “D’allò que els ulls no veuen, el cor no se’n dol

  1. Ecs. Molt efectiu.
    (Confesso que fins ara no l’havia llegit, aquest cop he fet tard els deures, però els he fet, “senyu”!)

  2. Hi ha aspectes de la vida que preferim no saber o no mirar. Som així de febles, no sabem fer front a determinades situacions que emboten els nostre cervell i ens deixa indefensos davant la cruesa de l’existència.

M'agrada que comentis

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s