Fàcil de gestionar

Es van conèixer per telèfon, per temes professionals. S’entenien tant en l’àmbit dels transports i dels enviaments de paquets excepcionals, que ben aviat van començar a fantasiejar amb l’aparença física de l’altre, la maquinària es va animar i van anar afegint trets de la personalitat i preferències sexuals, com una torre de paquets tetrificats, sobre les seves veus.

telefon

En els correus mantenien les distàncies aparents, les seves converses no contenien res que denotés interès carnal, l’un perquè era casat, l’altra perquè ni s’havia plantejat que l’un hi hagués pensat, i tots dos perquè les paraules se les endu el vent però les lletres no s’esborren amb tanta facilitat. Però tots dos es pensaven, mantenien relacions, l’un amb l’altra i l’altra amb l’un, algun vespre, alguna nit, algun migdia de sofà. Alguns dies semblaven paquets urgents que calia obrir, d’altres, embalums fràgils que calia anar amb cura per no trencar. Era la relació perfecta, fàcil de gestionar, sense lligams, avorriments ni maldecaps.

migdiada

Entre migdiades i obligacions matrimonials van anar passant els mesos, fins i tot un parell d’anys. Cada vegada parlaven més sovint per feina, deien que era més àgil usar el telèfon que el correu, però el fet és que mentre es desitjaven unes correctíssimes bones festes, un bon any o un estiu plaent, omplien primer de gargots i més tard d’esquitxos els papers.

Un dia qualsevol l’altre va trucar però l’una no va contestar. Una setmana després, el correu d’un demanant per unes vacances inesperades de d’altra no va ser respost. Els dies passaven, la feina s’apilonava i, sense respostes, les migdiades humides de la relació perfecta es van refredar. L’un va haver de buscar-se’n una altra altra. L’altra, la original, sota un diagnòstic sever, esperava una mort prematura en un hospital comarcal. I tant l’un com l’altra, amb el temps, es van oblidar de pensar-se, deixant passar la vida amb la por d’obrir un paquet que, per pesant, no havien gosat ni considerar.

Anuncis

7 pensaments sobre “Fàcil de gestionar

M'agrada que comentis

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s