DIES DE VINS I FORMATGES

Perquè d’un dia per l’altre t’arriba la flaire d’estiu enfilada en un canvi d’hora i t’emociones. I penses que ja tot revifa, que el sexe tornarà a ser present en el teu dia a dia, que el fred s’arracona rere les postes.

devinsiformatges

I no saps si és cosa de la destrempera d’haver perdut seixanta minuts en algun racó de la nit. O si finalment ell, el petit, ha aconseguit contagiar-te l’amigdalitis després de fer-s’hi com si li anés la vida, amb aquells ulls d’anyell que fan fer figa, que insisteixen en que l’abracis, que hi dormis per vigilar que la febre no s’enfili. O potser és que ja li veus les orelles a una temporada cansada. O albires un mes d’agost on t’hi espera, de lluny i de la vora, el nou projecte que ja quasi té prestatgeries, nevera i cadires.

Sigui pel que sigui, o potser per tot plegat, et mires al mirall. Pàl·lida, groguenca, mal de cap i palpacions inflamatòries gens eròtiques. Comences a maleir totes aquestes circumstàncies. Encara sort que no hi ha reserva de nit d’hotel navarrès. Per molt que portis quatre anys esperant quatre dies en parella sense annexes. Ni quatre ni dos.

Però deixa ja de queixar-te, que una amigdalitis passa sense pena ni glòria i potser si no te la mires als ulls es farà l’orni. Encara més una temporada marina. O una inauguració en setembre. Pànic si de rebuf s’esmicolen també els dies de vins i formatges. Que no, que cada dia ho tens més clar, que no hi a més dies que llonganisses.

Anuncis

M'agrada que comentis

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s